طرف قرارداد با بیمه بانک تجارت، کشاورزی، رفاه و تامین اجتماعی

مشاوره رایگان
88436361 - 021

سمعک نامرئی

قیمت سمعک - سمعک نامرئی - سمعک داخل گوش- وزوز گوش

سمعک نامرئی همان‌طور که از نام آن پیداست، مخفی است و دیگران آن را نمی‌بینند. در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرد و مانند سایر سمعک‌ها از نظر تکنولوژی و قدرت انواع مختلفی دارد.
مزیت سمعک های داخل گوشی و سمعک نامرئی این است که دید بسیار کمتری دارند ولی سمعک نامرئی صرفا به دلیل دید کمتر مناسب برای همه افراد با هر نوع کم شنوایی نیستند.

یکی از نگرانی‌های افرادی که می‌خواهند برای اولین بار از سمعک استفاده کنند، این است که سمعک آن‌ها مخفی باشد و برای دیگران قابل‌رویت نباشد.
بر اساس تحقیقات برخی افراد کم شنوا به علت این‌که سمعک آن‌ها مخفی (نامرئی) نیست و توسط دیگران دیده می‌شود، از سمعک استفاده نمی‌کنند.

اگر برای شما هم اندازه سمعک مهم است، بهتر است قبل از خرید سمعک، اطلاعات کاملی درباره انواع سمعک نامرئی، قیمت سمعک نامرئی هوشمند و مزایا و معایب آن داشته باشید.
برای مشاوره در خرید سمعک با ما در ارتباط باشید.

بطور کلی می توان سمعک ها را از لحاظ شکل و ظاهر و محل قرار گرفتن در گوش، به دودسته سمعکهای داخل گوشی (ITE) و سمعک های پشت گوشی (BTE) طبقه بندی کرد که این مورد نیز در تعیین قیمت سمعک نقش دارد. در ابتدا به معرفی سمعک های داخل گوشی می پردازیم.
سمعک های داخل گوشی – ITE
سمعکهای داخل گوشی که به آنها سمعکهای ITE نیز گفته می شود (ITE مخفف کلمه In the Ear یعنی “داخل گوش” است)، با قالب گیری از کانال گوش، بطور سفارشی برای هر فرد در رنگ بندی های مختلف ساخته می شود. انواع مختلفی از این سمعک ها موجود می باشند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• سمعک های IIC (سمعک نامرئی داخل کانال)
• سمعکهای CIC (سمعک نامرئی کاملا داخل کانال)
• سمعک های ITC (سمعک داخل کانال)
• سمعک های Low Profile (سمعک داخل گوش Half Shell و Full Shell)
سمعک نامرئی داخل کانال – IIC
این سمعکها، کوچکترین نوع سمعک هستند که با قالب گیری از مجرای گوش، در عمق کانال گوش فرد قرار داده می شوند و برای افت شنوایی ملایم تا متوسط در بزرگسالان تجویز می شوند. یکی از بزرگترین مزایای این سمعک ها، نامریی بودن آنها است طوری که کاملا از دید پنهان هستند.

سمعک نامرئی کاملا داخل کانال – CIC
سمعک های CIC نیز با قالب گیری از کانال گوش، کاملا داخل مجرای گوش فرد قرار داده می شوند و برای افت شنوایی ملایم تا متوسط برای بزرگسالان تجویز می شوند. این سمعک ها در رده سمعکهای نامرئی قرار می گیرند.

سمعک های داخل کانال – ITC
این سمعکها در قسمت پایینی گودی گوش خارجی قرار می گیرند. استفاده از این سمعک ها راحت بوده و از باتری های بزرگتر با عمر بیشتر استفاده می کنند. این سمعکها را می توان برای طیف وسیعتری از افت شنوایی در مقایسه با سمعکهای IIC و CIC تجویز کرد.

سمعک های داخل گوش – Full Shell & Half Shell ITE
سمعکهای داخل گوش – ITE در دو نوع Full Shell که تمامی گودی گوش خارجی را پر می کنند و نوع Half Shell که نیمی از این گودی را پر می کنند، طبقه بندی می شوند. به علت ابعاد بزرگتر این سمعک ها، برای افرادی که مشکل کنترل حرکات و لرزش دست و سر دارند، استفاده از این نوع سمعک ها راحت تر است.

سمعک های پشت گوشی – BTE
سمعک های پشت گوشی در پشت و یا بالای لاله گوش قرار می گیرند و صدا از طریق یک لوله یا تیوب وارد قالب گوش (Earmold) شده و به داخل کانال گوش هدایت می شود. در بعضی از مدلهای سمعک های پشت گوشی، به جای استفاده از قالب گوش که کل کانال را مسدود می کند، از نوعی قطعه سیلیکونی نرم که به آن کاف و یا Ear Tip گفته می شود استفاده می شود. این قطعه سیلیکونی، به انتهای لوله انتقال صدا متصل می شود و درون کانال گوش قرار داده می شود و ساختار آن به گونه ای است که کل کانال گوش را مسدود نمی کند.
سمعکهای پشت گوشی نیز در انواع رنگ بندی و طرحهای زیبا و شکیل برای هماهنگی بیشتر با رنگ پوست و موی فرد، عرضه می شود. از انواع مختلف سمعکهای پشت گوشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• سمعکهای مینی BTE با لوله بسیار ظریف و کاف سیلیکونی (Ear Tip)
• سمعک های گیرنده درون گوش (RITE) و یا گیرنده درون کانال (RIC)
• سمعکهای BTE با قالب گوش (Earmold)
سمعکهای پشت گوشی مینی – Mini BTE
این نوع سمعک به گونه ای طراحی شده است که براحتی بتواند در پشت گوش فرد مخفی شود. صدا از طریق لوله بسیار نازکی که به سختی می توان به وجود آن پی برد، به درون کانال گوش هدایت می شود. در انتهای این لوله یک قطعه سیلیکونی نرم که به آن کاف ویا Ear Tip گفته می شود، قرار می گیرد. می توان گفت که این سمعکها، پرفروشترین نوع سمعک به شمار می آیند و می توان برای انواع افت های شنوایی در رده های سنی مختلف تجویز کرد.

سمعکهای گیرنده درون گوش (RITE) و یا گیرنده درون کانال (RIC)
سمعکهای RITE، از دسته سمعکهای مینی BTE محسوب می شوند، که بلندگو به جای اینکه درون قاب سمعک قرار بگیرد، داخل کاف درون کانال گوش تعبیه می شود. این امر باعث می شود که میکروفون و قطعات الکترونیکی در بیرون گوش (داخل قاب سمعک) و بلندگو درون کانال گوش قرار بگیرد.

سمعکهای BTE با قالب گوش (Earmold)
سمعکهای پشت گوشی که به همراه قالب گوش تجویز می شوند تقریبا می توانند برای هر نوع افت شنوایی بکار برده شوند. ابعاد این سمعک در مقایسه با انواع دیگر سمعک، بزرگتر می باشد و امکانات متعددی نظیر، دکمه های کنترل برنامه سمعک، ولوم کنترل صدا، درپوش باتری، میکروفونهای جهت دار و … در آنها می توان مشاهده کرد.

پشتیانی آنلاین